lauantai 21. huhtikuuta 2012

YHTEISULTRAHARJOITUS

             Pidämme Jay Lenon (Janne Kukkola) kanssa yhteisultraharjoituksen LA 28.4. klo.9-15 välisenä aikana Kyösti Kallion Koulun takana olevalla reitillä. 1,47km Reitti tässä. Eli n.1,15km soraa ja 300m asfalttia.  

             Tarkoituksemme on testata 6h ajan tulevan kesän Onnin kierrosta varten juoksu-kävelyrytmiä ja juomia/eväitä, joita on tarkoitus käyttää sitten kesän 24h kisassa. Itselläni on tarkoitus veivata tuo 6h seuraavalla rytmillä: 25min juoksua + 5min kävelyä. Jay Leno aikoi testata 10min+5min rytmiä.

             Aloitamme siis La 28.4. klo.9 ja lopetamme klo.15. Mukaan voi tulla kuka vaan, vaikka alusta asti tai milloin kenellekin sopii. Reitti on muutamasta syystä johtuen noin kohtuu lyhyt. A) juomat ja eväät pysyvät paremmin paikallaan, B) juomia ja eväitä saa tarkoittamassaan kohdassa, C) Näköyhteys toiseen/toisiin eteniöihin on lähes kaiken aikaa konkreettinen.

            Lähtöpaikka selviää tuosta ensimmäisen kappaleen linkistä. Viikon päästä lauantaille on luvattu +11 keliä ja 10-30% sateen todennäköisyyttä. Nuohan ehtivät vielä muuttua, mutta ennustetrendi on joka tapauksessa lämpenevä.

             TERVETULOA KAIKKI HALUKKAAT MUKAAN varsin jalkaystävälliselle reitille tekemään vaikka viikon pitkää harjoitusta!!!!!    

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 21.04.2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti