sunnuntai 19. elokuuta 2012

TODISTETUSTI HIDAS

                            Päivän toinen blogi.  Sairasta kirjoittaa näin usein? En uskonut kylläkään, ainakaan tänään enää tänne rustaavani.  Tuli kuiten-niin tehtyä TAAS sellaista, joka ei välttämättä kuulu suosituksissa yöhugien jälkeiseen ohjelmistoon.

                   Nimittäin, sanoista tekoihin!!!! 1000 metrin testauksesta olen lässyttänyt jo niin kauan, että kävin sen tuossa sitten rääpäsemässä. Pikkasen varovaisesti taisin lähtiä piiskaamaan, kun en saanu sykkeitäkään nouseen kuin 173:n. Ei ehtiny ees maitohapot tulla jalkoihin. Hengityksen kanssa oli suurin haaste, mutta sekin pelasi ihan jees. Kuiten-niin verenmakua tuntui vähän suussa ja limaa piti oksentaa juoksun jälkeen, jotta kaippa sitä vähä kerkes ahistaa, vaikka pehmoilu meningin puolelle taijan tuon rääkäsyn nyt kuiten-niin laskia. Ai niin, AIKA 3.32. Eli olen nyt - jälleen ties monenko kerran - todistanut olevani a-i-v-a-n huippu hidas. 

                  No, enkka parani 18 sekuntia, joten ollaan siitä hyvillään vaikka minuutti... Kyllä tuota pitää vielä tämän vuojen puolella koittaa parantaa. Jäi niin suffelimaku tuosta hommasta. Kenties saisin jostakin jäniksen? Joku voisi tulla tempomaan 18-19sek./100m kyytiä jonnin matkaa - ja vaikka sitten jättää minut kuin kakin kalliolle, tä?

                   Tässä kauhuvideo juoksusta.
            
Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 19.8.2012

9 kommenttia:

  1. Komiaa askellusta ja hirmuinen vauhti. Älä turhaan itseäsi hitaaksi soimaa...toista se on meillä toisilla. Hienolta näyttää vielä viimeinenkin suora, ei merkkiäkään kangistumisesta. Kovassa iskussa olet. Eikä noin lyhyelle rykäisyllä sykkeitä maksimiin saakaan ja 173 on korkea....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Eikä noin lyhyelle rykäisyllä sykkeitä maksimiin saakaan ja 173 on korkea" <<-- Niin se taitaa olla... Oli siinä silti vähän sellaista suffeli meininkiä. Takaraivossa hakkasi se, että on yöhugit alla niin ei uskaltanut ihan koko kuppia kallistaa nurin. ;)

      Poista
  2. Minä voin lähteä jänikseksi niin vedetään kolmen pintaan.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän vaan passaa! Siinä viiään ooveetä kuin hullua tukasta, kun Lassen perrään innostuu loikkimaan. Voipi olla kylymää kyytiä, mutta siinäpä sitä sitten saa ahistaa oikein kunnolla... Katotaan syksyn päälle. Täytyy varmaan ennen Vaasan skabaa muunkinlaisia juoksuharjoituksia viljellä. ;) Ja kohta se on se sunkin puolimaraton - hah,heh,heh... :=))) Paljo tavote? 1.2x.xx???

      Poista
    2. EDIT: Houkutellaan samaan letkaan Hietapuolen Bekelekin? Jos hää malttaa niin hilijaa lönkötellä ;)

      Poista
  3. Sulla tuli kirjotusvirhe varmaan: "1.2x.xx???". Tarkoitit tietenki 1.5x.00?? Tavoite on juosta alle kahen tunnin. Viivalle lähtemisen edellytys on toki pohkeiden kunnossaolo, nyt ku oon saanu plantaarifaskiitin selätettyä. Otetaan vaan Keijo samaan vauhtiin kuhan saa paikat kuntoon..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaa mukaantulo jäähä "henkiselle tasolle", huikea veto Onnilta, oispa mukava lähteä kimpassa hurjasteleen, mutta ei taija tänä syksynä meikäläinen enää pystyä.
      Pistäkää te nuoremmat paremmaksi, tsemppiä!

      Poista
    2. Ootetaan nyt vielä - eihän sitä tiiä, vaikka jalakasi paranisikin. Tsemppiä jalan kanssa, Hietapuolen Bekele!!! Kyllä tässä ei näitä omia lukemia kestä samana päivänä katella esim. sinun lukemien kanssa - on siinä niin monta täysperävaunurekkaa välissä tonninkin ajassa että... :=))

      Poista
    3. Enää noin 10 sekuntia eroa, oot selvästi sprintteriainesta, kunhan alat sitä osastoa vähän kehittään.

      Poista