sunnuntai 23. joulukuuta 2012

HYVÄÄ JOULUA!!!

          HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE TÄMÄN BLOGIN LUKIJOILLE!!! 

         Pidetään jatkossakin kontaktia sopimoilleen, vaikka tuon kommenttikentän tai e-mailin välityksellä. Jonkun verran tulee aina aika ajoin vinkkejä esim. yhteislenkeistä/retkistä.

        Joulun ajan toiminnasta sen verran, että aamulenkit painetaan totutulla mallilla. Lakeuden kipinän Tapanin päivän 10km testijuoksu pakkasraja on -17. Kannattaa seurata tuon asian lopullista linjausta seurani kotisivuilta. Umpihanki sauvakävelyn pakkasraja on -19. Eli 2:lla alkavilla pakkaslukemilla jätetään sauvat varastoon.

          Ihte olin näköjään saanut "joululahjaksi" tuoreet ja levänneet jalat, kun tuli pidettyä tuossa nuot kolome vappaata. Nähtäväksi jää huomenissa, tuleeko muita lahjoja. Anyway, olipa makia paahtaa lenkuraa menemään pitkästä aikaa. Jopa vallan vilahti siellä seassa yksi 3:lla alkava kilsakin, joka on minulle periharvinaista, jos kohta oli eesimmäinen kerta, kun lenkin seassa sellainen osuu kohalleen. 

         Nyt on sitten taasen tillauksessa pari extrakiloa, kun pääsee oikein tuohon jouluun käsiksi. No, eiköhän nuot sula, kun Tapanin päivästä alkaa joka tapauksessa uusi n.2viikon mittainen määräjakso, kestäen tuonne 9-11.1. asti. Ihan tarkkaan en oo siis vielä päättänyt määräjakson kestosta.

         Jotta pitemmittä puheitta; HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA!!!  

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 23.12.2012                        

3 kommenttia:

 1. Huh! Sielähän alkaa askel lennokkuus olla kohdillaan! Hyvät joulut Frontelle ja koko perheelle!

  T: Jonte

  VastaaPoista
 2. Kovat pakkaset tekevät ilmeisesti sähköisiä oikosia ja kenties kertaluontoisia poikkeuksia. ;) kyllähän tuota pitikin ko. rykäsyn jäläkeen pitää naamaa tuuletusräppänässä, ku tuntui jotta loppu elon eliksiiri, eli happi... JONTE-KONDELLE Perheineen LÄMPIMÄT Jouluterveiset TEAM VÄHÄAHOLTA. :-D

  VastaaPoista
 3. Hyvää Joulua ja terveiset Torreviejasta! t. eka@helena

  VastaaPoista