perjantai 3. toukokuuta 2013

ILTAYÖN MAASTO-EXTREME????

                         Jos löytyy kiinnostuneita niin voisin järestää Maanantaina n.12km mittaisen maasto-extreme-lenkin. Lähtö olisi Uikon pihalta klo.22.15. (Aikaisemmin en pääse). Eli mukaan hieman huonommat kengät ja resut + ohtalamppu. Taannoin mukana olleet tietävätkin tuon hauskan reitin. Mikäli kommenttikenttään tulee ilmoittautuneita niin tämä toteutuu ilman muuta. Viimeksi mentiin ihan rentoa YLI 6min/km vauhtia - ja taasen mennään mukaan tulevien halujen mukaan. Pikantin lisämausteen tekee se, että lenkin aikana ehtii laskea jo TÄYSI pimeys. Lenkki kestää n.1,5h. Joten ennen puoltayötä oltais jo takaisin 12km lenkuralta.

                         Eli onko tulijoita vai ei?


Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 3.5.2013

5 kommenttia:

  1. En ilmottaudu, mutta ilmoitan, että blogisi julkaisut taas päivittyvät. Ihmeellinen on Internetin maailma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau, ihan totta! Enkä oo tehny taaskaan mitään. Tosin silloin, kun tämä homma selvisi, laitoin x2 palautetta googlelle. JIP-PIII!!!

      Poista
  2. Jos pystysin juokseen niin lähtisin mukaan. Mulle sopii nuo myöhäiset lenkit, ei aikaiset.

    VastaaPoista
  3. En ilmoittaudu miekään, vaan eipä päivity minulle vieläkään. Ihmeellinen on internetin maailma. Cosmoksella kuitenkin kulkee, sehän on pääasia ja löydänpäs mie tänne ilman sen kummempia päivittelemisiäkin, ei tarvi päivitellä kuin Cosmoksen monon nousua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mystistä on päivityksien kanssam Näyttäis, että googlepohjaisille päivitykseni nyt näkyy. Juups, kyllä tässä monon nousu on tuurissaan. Meinaa tuo lonkka vinoilla. Särkylääkistä mulla kerää nestettä (painoa) sen 2-3kg, josta ei ainakaan etua oo, mutta ompahan nyt tullu napsittua hätäpäissään tulehuskipulääkkeitä nassuun. Huomenna käjet ristiin, että pystyy juokseen normi rykäsyn.

      Poista